facebook kaydol facebook kaydolma

Reklam

Değerli kulanıcılarımız sizlere facebook hakkında bilgiler ve nasıl mesaj yazarsınız nasıl kulabılırsınız hakkında bilgi sağlayacağız öncelikle facebookta neler yapılır onlara bakalım isterseniz

FACEBOOK'TA CANLI YAYIN NASIL YAPILIR?
Facebook'ta canlı s yayın yapmak için iOS veya Android cihazınızdan Facebook uygulamasını açın. Durum Güncelle seçeneğine tıklayın. Canlı yayın özelliği profilinizde aktifleşmiş ise alt bölmede "Yeni! Canlı video kaydet ve paylaş" seçeneği çıkacak.
Bu seçeneğe tıkladıktan sonra Facebook canlı yayın ile ilgili kısa bir bilgi sizi karşılayacak.
Son adımda ise "Canlı videonu açıkla.." bölümüne canlı yayınınızın ismini yazıp ve hangi kitle ile paylaşacağınızı seçip canlı yayına başlayabilirsiniz.
Facebook canlı yayın özelliğiyle Periscope ile olan rekabetinde önemli bir adım atmış oldu. Canlı yayın özelliğinin Facebook'a ne kattığını ilerleyen dönemlerde daha iyi göreceğiz.

Facebook Kayıt Nasıl Olunur ?
facebook sayfasına gidiyorsunuz facebook.com web sitesine yani orada sayfada aD soy ad email veya telefon ile bilgilerinizi giriyorsunuz ve kayıt ol sekmesine tıklıyorsunuz 

Facebook kaydolma Resimli Anlatım




Facebook'ta HashTag Nasıl kulanılır ?


Bu cümleyi paylaşmadan evvel, işaretini yanımıza almalı ve aranacak kalıbı oluşturmak için istediğimiz kelimelerin başına yapıştırmalıyız. Birden fazla kelime var ise, hepsini birleştirerek başa # işaretini koymalıyız. Yani...
"#sohbetbuldum'ın sohbet odaları  #sohbet'odaları" gibi...
Zaten bunu yaptığınızda ve , o kelimeler bir bağlantı halini alacaktır. 
Tıkladığınızda da o konuyla alakalı bahsi geçen diğer tüm verileri üstten aşağıya doğru sıralanmış bir şekilde bulabiliyorsunuz.


Facebook hakkında bilgiler,Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.


Facebook işteme müdürü 


Sheryl Sandberg, Facebook'ta COO görevini üstlenmektedir. Bu konum onun Mark Zuckerberg’den sonraki en güçlü yönetici olduğunu gösteriyor. Satış, pazarlama, iş geliştirme, insan kaynakları, kamu politikası ve iletişim dahil olmak üzere şirketin iş işlemlerini denetlemekle görevli.

Facebook ile sohbet edilir oyunlar oynanır okey tavla poker vs vs 


Febookta neler yapılır 


Doğum günü, parti, herhangi bir kutlama, eylem, toplantı hatta düğünlerde bile artık herkesi tek tek arayıp davet etmenize gerek yok. Çünkü Facebook’un etkinlik özelliği ile bir davetiye hazırlayıp tüm arkadaş listenize gönderebilirsiniz.

1. Facebook Nedir?
2. Facebook Nasıl Kullanılır?
3. Facebook Ne İşe Yarar?

Facebook'ta görüntülü sohbet nasıl yapılır?

facebook ile sohbet ve görüntülü sohbet edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam